Aquest dijous, a Sputnik…



  • Lo he visto y me da pereza verlo de nuevo. No me gustó mucho.
    Cansino.
    De todas formas normalmente me gustan los que ofrecéis.



  • DIJOUS 13 DE NOVEMBRE, A LES 00.05 h -CANAL 33-

    "Global metal" (1a part)

    Com es viu el heavy metal en un país en desenvolupament? Què significa aquesta música en una cultura tan singular com la del Japó? Quin paper juga pels fans que viuen sota una dictadura? Al documental “Gobal metal”, Sam Dunn, un jove antropòleg seguidor d’Iron Maiden, mira de donar resposta a aquestes preguntes.

    La primera part del seu viatge arreu del món el porta al Japó, a l’Índia, a la Xina i al Brasil. En el seu recorregut, Sam Dunn es troba amb bandes consagrades com Sepultura, Metallica i Slayer, que donen el seu punt de vista sobre el metal com a cultura global.

    Aquest és le segon documental de Sam Dunn, autor de "Metal: el viatge d'un heavy", que Sputnik va emetre la temporada passada.

    més informació a http://www.sputniktv.com



  • DIJOUS 20 DE NOVEMBRE, A LES 23.55 h -CANAL 33-

    "Global metal" (2a part)

    Israel, Dubai i Indonèsia són els destins de l’antropòleg i "metal fan" Sam Dunn en el seu viatge per conèixer quin paper té de la seva música preferida en cultures diferents de l’occidental.

    La segona part del documental “Global metal” ens porta fins a territoris en guerra i règims dictatorials. Acompanyats de Sam Dunn descobrim com, en aquestes cultures, el metal expressa els conflictes socials, polítics i religiosos del moment. El viatge de Dunn acaba a l'Índia, on assiteix a un moment històric: el primer concert del seu grup preferit, Iron Maiden, al país asiàtic.

    més informació a http://www.sputniktv.com



  • DIJOUS 27 DE NOVEMBRE, A LES 23.45 h -CANAL 33-

    "R.E.M. a la BBC"

    En dues dècades, R.E.M. han saltat dels circuits alternatius a les llistes d’èxit, ha vist com desapareixien amics com Kurt Cobain i ha sobreviscut a la marxa d’un dels seus components. I en al llarg de tots aquest anys, han passat regularment pels platós de la BBC.

    Michael Stipe, Mike Mills i Peter Buck parlen sobre totes aquestes coses en un programa que recull les millors actuacions de R.E.M. als platós de la televisió pública britànica al llarg de vint anys.

    "R.E.M. a la BBC" és un recorregut per la seva carrera, des de "Pretty Presuasion" fins a "Leaving New York", passant per "Man on the moon", "Losing my religion", "Imitation of life"

    més informació a http://www.sputniktv.com



  • DIJOUS 4 DE DESEMBRE, A LES 00.05 h -CANAL 33-

    "La nit que James Brown va salvar Boston"

    El 4 d’abril de 1968 Martin Luther King va morir assassinat. I un dia després, amb el país en peu de guerra i disturbis als carrers, James Brown havia de fer un concert de Boston.

    Les autoritats dubtaven entre prohibir el concert per por dels aldarulls o permetre que se celebrés i s'emetés per televisió per calmar els ànims de la comunitat negra. Aquesta és la història d’una nit en què la música va canviar la història.

    Les autoritats polítiques de Boston, membres de la banda de James Brown com Fred Wesley i testimonis directes d'aquella nit històrica participen en un programa que inclou els millors moments del concert de Brown al Boston Garden.

    més informació a http://www.sputniktv.com



  • Des d'avui i durant set dies, a la web de Sputnik es pot veure el documental "La nit que James Brown va salvar Boston" emès dijous 4 de desembre a Sputnik. Per veure'l només cal fer click aquí.

    A partir d'ara, a la web de Sputnik es podran veure en streaming la majoria dels documentals emesos pel programa. Els vídeos estaran disponibles a la web durant els set dies posteriors a la seva emissió.

    més informació a http://www.sputniktv.com



  • gràcies! no sé on tenia el cap que m'ho vaig perdre.



  • DIJOUS 11 DE DESEMBRE, A LES 00.30 h -CANAL 33-

    "More than this… La història de Roxy Music"

    L’Sputnik d'aquesta setmana està dedicat al grup més glamurós del pop britànic. Liderats per Brian Ferry i amb músics tan singulars com el guitarrista Phil Manzanera i el teclista Brian Eno, Roxy Music va proposar una manera nova de fer música pop: imaginativa, sofisticada i plena de referències a l’alta cultura.

    Al programa, a més dels components de Roxy Music, apareixen músics que reconeixen la influència de la banda de Brian Ferry en els seus propis projectes, com Steve Jones dels Sex Pistols, Nile Rodgers de Chic, Siouxsie Sioux dels Banshees o Goldfrapp.

    més informació a http://www.sputniktv.com



  • El documental "More than this… La història de Roxy Music", emès ahir a la nit (matinada: hi havia bàsquet i el programa va començar a la 1) a Sputnik, es pot veure durant una setmana en streaming clicant aquí.

    (sobre l'àudio: al canal esquerre hi ha la versió doblada, i al dret, la versió original)



  • ROXY MUSIC al PS



  • @los:

    ROXY MUSIC al PS

    Esto me recuerda que tengo un mensaje pendiente en el hilo de diggins.



  • DIJOUS 18 DE DESEMBRE, A LES 00.00 h -CANAL 33-

    "John Lennon: Plastic Ono Band"

    Amb el disc “Plastic Ono Band”, John Lennon va dir adéu a la seva carrera amb els Beatles. Però “Plastic Ono Band” no és només el primer disc en solitari de Lennon. També és el seu àlbum més íntim, un disc catàrtic en què l’ex-Beatle va tractar per primera vegada temes personals: l’abandonament per part dels seus pares ("Mother"), la vida de la classe treballadora ("Working class heroe")o el final de la utopia hippie ("God").

    Yoko Ono, Ringo Starr i persones pròximes a Lennon donen el seu testimoni en aquest documental, que forma part de la sèrie "Classic albums".

    més informació a http://www.sputniktv.com

    p.d.: i la setmana vinent (dijous 25 de desembre), especial 20 anys de programa amb el documental de producció pròpia "Sputnik: company de viatge"



  • A ver pa cuando vuelve la muchachada



  • DIJOUS 25 DE DESEMBRE, A LES 23.00 h -CANAL 33-

    "Sputnik: company de viatge"

    L'Sputnik fa 20 anys. i ho celebra amb un programa especial. Nou grups catalans que han crescut amb Sputnik interperten versions inèdites de cançons que formen part de la nostra història dalt d'un peculiar escenari mòbil.

    A través dels seus records, aquests mateixos músics són els que ens permeten repassar els vint anys de Sputnik: concerts històrics, presentadors, festivals, encerts i errors…

    Tot vist a través dels ulls dels músics següents: Sidonie, Refree, Love of Lesbian, Astrud, Cabo San Roque, Le Petit Ramon, Egon Soda, El Belda i el conjunt Badabadoc i Manel.

    Entre d’altres, en l’especial de Sputnik sonaran versions inèdites de “Common People”, de Pulp, “L’home que ens roba les nòvies”, d’Albert Pla, “El ritmo del garage”, de Loquillo y los Trogloditas i “1979”, de Smashing Pumpkins.

    més informació a http://www.sputniktv.com i un avançament del programa aquí.



  • y dónde se puede ver ese programa?



  • En el canal 33 o en su web.



  • @greychaos:30m2btw7:

    En el canal 33 o en su web.

    es que he buscado en su web y no he encontrado el link… la pregunta era si alguien me lo podía dar



  • "Joe Strummer: el futur no està escrit" (1a part)

    Dijous 8 a les 00:00h a Sputnik (canal 33 –Televisió de Catalunya):

    Amics, músics i admiradors es reuneixen al voltant d’una foguera per recordar Joe Strummer. Aquest és el punt de partida d'un ambiciós documental signat pel realitzador Julien Temple ("The great rock'n'roll swindle", "La mugre y la furia", "Glastonbury"…), que aprofundeix com mai s'havia fet fins ara en la vida i l'obra de qui va ser líder de The Clash i una de les últimes grans icones del rock.

    Aquesta setmana us n’oferim la primera part, que es remunta a la infància de Strummer, explica els seus inicis musicals amb els 101'ers i mostra el naixement de la banda que el va fer cèlebre, The Clash.

    més informació a http://www.sputniktv.com



  • @poppie:12tm3qp1:

    @greychaos:12tm3qp1:

    En el canal 33 o en su web.

    es que he buscado en su web y no he encontrado el link… la pregunta era si alguien me lo podía dar

    ho estem mirant d'aclarir, però ens temem que, per qüestions de drets, no podrem penjar aquest programa ("Sputnik: company de viatge") a la web.



  • Si alguien me explica como se hacen zips o rars troceados, lo subo.