Aquest divendres, a Sputnik…



  • Es reemetran aquests concerts? Més en concret: Es reemetrà el concert de Throwing Muses?



  • @SSG:lbhynx22:

    Seria molt interessant que s'anuncies el dia i hora d'aquestes emissions en aquest post, ja que moltes vegades es difícil d'assabentarse'n. Gràcies.

    Aquests concerts no s'emetran com a Sputnik, però mirarem d'informar-vos-en tan bon punt la programació estigui feta.

    (Pel què sabem, sembla que no s'emetran abans de setembre).



  • DIVENDRES 12 DE JUNY, A LES 00.00 h* -CANAL 33-

    "Sónar 2009: territori polar"

    Una setmana abans que comenci la 16a edició del festival, Sputnik proposa una mirada sobre del cartell d'aquest any: un repàs que inclou les grans estrelles del Sónar 2009, però també les propostes més desconegudes, noves i prometedores.

    En aquest especial apareixen Grace Jones, Buraka Som Sistema i Orbital, uns clàssics de l'electrònica que tornen al Sónar 14 anys després del seu memorable debut al festival. D'entre les veus emergents, el programa ha entrevistat les joves cantants de pop Little Boots i La Roux, exponents d'una generació d'artistes descarades i imaginatives que a Anglaterra ja es disputen el tron de la nova diva del pop electrònic.

    A més, l'especial s'endinsa als estudis de la BBC 1 Radio a Londres per entrevistar la influent periodista i discjòquei Mary Anne Hobbs, que reflexiona sobre el significat i la trascendència internacional d'una cita com el Sónar.

    Atenció: després de Sputnik, el programa Ritmes concert oferirà el directe d'Orbital al Sónar de l'any 1995.

    Aquest programa estarà disponible en streaming a la web de Sputnik a partir del dilluns següent a la seva emissió.

    (*)aquesta setmana, Sputnik s'emet una hora després del seu horari habitual.

    més informació a www.sputniktv.com



  • DIVENDRES 19 DE JUNY , A LES 22.55 h -CANAL 33-

    "Festival Express (1a part)"

    L’estiu de 1970 un tren creuava el Canadà carregat amb un passatge insòlit. En aquest tren, hi anaven Janis Joplin, The Band, The Grateful Dead, Buddy Guy i altres figures del rock. I amb ells, un equip de gravació que va immortalitzar una gira llegendària.

    Sputnik estrena el documental "Festival Express", el testimoni d’una gira irrepetible. Organitzadors, músics i públic recorden una festa permanent de tres dies en què la música no s’aturava al final dels concerts: seguia a dalt del tren més esbojarrat de la història del rock.

    Aquest programa estarà disponible en streaming a la web de Sputnik

    més informació a www.sputniktv.com



  • DIVENDRES 26 DE JUNY , A LES 23.40 h -CANAL 33-

    "Festival Express (2a part)"

    L’estiu de 1970, Janis Joplin, The Band, The Grateful Dead i altres llegendes del rock van protagonitzar una gira irrepetible, i no només per les estrelles que formaven el cartell. En sintonia amb l’esperit hippy de l’època, els músics anaven d’una ciutat a l’altra en un tren que es va convertir en l’escenari d’una gran festa de tres dies.

    La segona part de “Festival Express” recull els dos últims de la gira. Després d’actuar a Toronto i Winnipeg, el tour es dirigeix al seu destí final, Calgary, on The Band i Janis Joplin oferiran concerts tan memorables com les jam sessions improvisades que protagonitzen dalt del tren.

    Aquest programa estarà disponible en streaming a la web de Sputnik

    més informació a www.sputniktv.com



  • Atenció: canvi d'horari d'emissió de "Festival Express" (2a part) -26/6-

    Degut a l'emissió de l'especial sobre Michael Jackson al canal 33, el programa d'aquesta setmana s'emet a les 23.40h., 45 minuts després del seu horari habitual.



  • DIVENDRES 3 DE JULIOL, A LES 22.55 h -CANAL 33-

    "Metallica: una mena de monstre (1a part)"

    Coincidint amb el retorn de Metallica a Barcelona (festival Sonisphere, 11 de juliol, Parc del Fòrum), Sputnik emet la primera part de “Metallica: una mena de monstre” (títol original: "Some kind of monster"). Un document excepcional que segueix la banda durant la gravació del disc més traumàtic de la seva carrera.

    L’any 2001, mentre gravaven el disc “St. Anger”, una crisi els va portar a punt de la separació. El bloqueig creatiu i els problemes personals entre els seus líders, James Hetfield i Lars Ulrich, els van empènyer a una situació límit. “Metallica; una mena de monstre” no és un documental sobre una banda d’èxit, sinó un estudi sobre la crisi creativa.

    Aquest programa no estàra disponible en streaming.

    més informació a www.sputniktv.com



  • Un problema tècnic va fer que, enlloc de la 1a part del documental "Metallica: una mena de monstre", el 3 de juliol s'emetés la 2a part.

    El 10 de juliol emetrem el documental íntegrament (1a i 2a part).

    Lamentem molt les molèsties.



  • @gRR!!:22d92pax:

    Es reemetran aquests concerts? Més en concret: Es reemetrà el concert de Throwing Muses?

    Acabo de ver tu post, jejeje, después de más de un mes.

    El concierto de Throwing Muses lo colgó alguien, integro, en la parte güiri del foro.
    No sé si ya lo habrás visto. La calidad no es perfecta pero suficiente para ponerte la piel de gallina. Te dejo ahí el link por si acaso. Y sorry por el empanamiento.

    http://www.megaupload.com/?d=HX0910GT



  • Ah, pues no lo había visto, no… a ver si me lo bajo de alguna forma, gracias!



  • DIVENDRES 10 DE JULIOL, A LES 22.55 h -CANAL 33-

    "Metallica: una mena de monstre" (versió íntegra)*****

    Coincidint amb la seva tornada a Barcelona com a caps de cartell del festival Sonisphere, Sputnik emet “Metallica: una mena de monstre”, un documental que entra en la intimitat dels reis del thrash metal durant la gravació més traumàtica de la seva carrera, la del disc "St. Anger".

    L’any 2002 Metallica són a l’estudi per gravar un nou disc. Però la gravació no avança i el grup contracta un psicòleg per ajudar-los a resoldre-la. Per complicar encara més la situació, James Hetfield, el cantant de la banda, desapareix per sorpresa i ingressa en un centre de desintoxicació. I a més, la banda segueix buscant un baixista que els torni a convertir en quartet.

    *ATENCIÓ: un problema tècnic va fer que, enlloc de la 1a part del documental "Metallica: una mena de monstre", el 3 de juliol s'emetés la 2a part. El 10 de juliol emetrem el documental íntegrament. Lamentem molt les molèsties.

    Aquest programa no estàra disponible en streaming.

    més informació a www.sputniktv.com