Programa de Radio dedicat a THURSON MOORE • NOVA EMISSIÓ DEL PROGRAMA DE MÚSICA EXPERIMENTAL "ONES DE CROM" DEDICADA A THURSTON MOORE.

  Escolta i/o descàrrega des de: www.onesdecrom.podomatic.com

  La carrera a banda de Sonic Youth del seu cantant i guitarrista es troba plena de rares gravacions i col·laboracions amb tot tipus d'artistes de free-jazz, soroll i rock avançat. Acaba de publicar aquest 2007 amb esperit de cantautor rock "Trees Outside The Academy" i estarà en directe a Barcelona al Primavera Club el 8 de desembre. L'emissió la dedicarem a la seva vessant més experimental on sentirem l'encontre amb els saxos improvisats de BORBETOMAGUS a "Borefoot In The Head" (1991), els MIRROR/DASH junt a la seva dona KIM GORDON i "Pillow Wand" (1996) a mitjes amb el guitarrista NELS CLINE. De l'apropament de MOORE al free-jazz aportem "The Promise" (1999) al costat d'EVAN PARKER (saxo) i WALTER PRATI (electr.), DISKAHOLICS ANONYMUS TRIO (2001) junt a MATS GUSTAFSSON i JIM O'ROURKE i la recent formació ORIGINAL SILENCE amb gent de ZU, THE EX i M. GUSTAFSSON i PAAL NILSSEN-LOVE. Sentirem l'split amb JOHN WIESE, l'aportació al disc de PETER WALKER, la col·laboració amb els sorollosos NEW BLOCKADERS i projectes recents de MOORE com són DREAM/AKTION UNIT amb membres de NO-NECK BLUES BAND i CHARALAMBIDES o THE BARK HAZE amb gent de MAGIK MAKERS. D'entre temes signats en solitari afegim l'aportacio al recopil·latori "Guitarrorists" (1991), el casset "Free/Love" (2007), una versió dels BEACH BOYS i la remescla del "Rising" de la seva admirada YOKO ONO. • NOVA EMISSIÓ DEL PROGRAMA DE MÚSICA EXPERIMENTAL "ONES DE CROM" DEDICADA A THURSTON MOORE.

  Escolta i/o descàrrega des de: www.onesdecrom.podomatic.com

  La carrera a banda de Sonic Youth del seu cantant i guitarrista es troba plena de rares gravacions i col·laboracions amb tot tipus d'artistes de free-jazz, soroll i rock avançat. Acaba de publicar aquest 2007 amb esperit de cantautor rock "Trees Outside The Academy" i estarà en directe a Barcelona al Primavera Club el 8 de desembre. L'emissió la dedicarem a la seva vessant més experimental on sentirem l'encontre amb els saxos improvisats de BORBETOMAGUS a "Borefoot In The Head" (1991), els MIRROR/DASH junt a la seva dona KIM GORDON i "Pillow Wand" (1996) a mitjes amb el guitarrista NELS CLINE. De l'apropament de MOORE al free-jazz aportem "The Promise" (1999) al costat d'EVAN PARKER (saxo) i WALTER PRATI (electr.), DISKAHOLICS ANONYMUS TRIO (2001) junt a MATS GUSTAFSSON i JIM O'ROURKE i la recent formació ORIGINAL SILENCE amb gent de ZU, THE EX i M. GUSTAFSSON i PAAL NILSSEN-LOVE. Sentirem l'split amb JOHN WIESE, l'aportació al disc de PETER WALKER, la col·laboració amb els sorollosos NEW BLOCKADERS i projectes recents de MOORE com són DREAM/AKTION UNIT amb membres de NO-NECK BLUES BAND i CHARALAMBIDES o THE BARK HAZE amb gent de MAGIK MAKERS. D'entre temes signats en solitari afegim l'aportacio al recopil·latori "Guitarrorists" (1991), el casset "Free/Love" (2007), una versió dels BEACH BOYS i la remescla del "Rising" de la seva admirada YOKO ONO. • @Ones:

  NOVA EMISSIÓ DEL PROGRAMA DE MÚSICA EXPERIMENTAL "ONES DE CROM" DEDICADA A THURSTON MOORE.

  Escolta i/o descàrrega des de: www.onesdecrom.podomatic.com

  La carrera a banda de Sonic Youth del seu cantant i guitarrista es troba plena de rares gravacions i col·laboracions amb tot tipus d'artistes de free-jazz, soroll i rock avançat. Acaba de publicar aquest 2007 amb esperit de cantautor rock "Trees Outside The Academy" i estarà en directe a Barcelona al Primavera Club el 8 de desembre. L'emissió la dedicarem a la seva vessant més experimental on sentirem l'encontre amb els saxos improvisats de BORBETOMAGUS a "Borefoot In The Head" (1991), els MIRROR/DASH junt a la seva dona KIM GORDON i "Pillow Wand" (1996) a mitjes amb el guitarrista NELS CLINE. De l'apropament de MOORE al free-jazz aportem "The Promise" (1999) al costat d'EVAN PARKER (saxo) i WALTER PRATI (electr.), DISKAHOLICS ANONYMUS TRIO (2001) junt a MATS GUSTAFSSON i JIM O'ROURKE i la recent formació ORIGINAL SILENCE amb gent de ZU, THE EX i M. GUSTAFSSON i PAAL NILSSEN-LOVE. Sentirem l'split amb JOHN WIESE, l'aportació al disc de PETER WALKER, la col·laboració amb els sorollosos NEW BLOCKADERS i projectes recents de MOORE com són DREAM/AKTION UNIT amb membres de NO-NECK BLUES BAND i CHARALAMBIDES o THE BARK HAZE amb gent de MAGIK MAKERS. D'entre temes signats en solitari afegim l'aportacio al recopil·latori "Guitarrorists" (1991), el casset "Free/Love" (2007), una versió dels BEACH BOYS i la remescla del "Rising" de la seva admirada YOKO ONO.

  mmmm quina pinta k te tot això, en sembla k ja m´hi he passat alguna vegada per el teu podcast!